Sotsiaalkindlustusameti esindaja tuleb Türile tähtsat lepingut allkirjastama

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjutamine. Pilt on illustreeriv.
Kirjutamine. Pilt on illustreeriv. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Sotsiaalkindlustusamet ja Türi vald sõlmivad esmaspäeval koostöölepingu, mille kohaselt toetab vald ametile sobivate ruumide remonti ja töökorda seadmist - ameti Türi esindus avatakse sügisel aadressil Viljandi 13B ja uues esinduses hakkab tööle 30 inimest.

„Sotsiaalkindlustusameti samm on kiiduväärne ning kinnitab, et me suudame ja tahame luua töökohti väljaspool Tallinna ja Harjumaad,” ütles riigihalduse minister Janek Mäggi. “Usun, et järgmine valitsus jätkab töökohtade loomist ja välja viimist kõigisse Eesti maakondadesse. See aitab tagada kõrget elukvaliteeti üle kogu Eesti.” 

Sotsiaalkindlustusameti personali- ja haldusosakonna juhi Karina Madise sõnul on Türi kontorist plaanis teha ameti kõige uuem ja kaasaegsem töökeskkond, kus kasutatakse tegevuspõhise kontori lahendust. „Meil on hea meel, et sobivate ruumide leidmise ja ka nende remondi juures on meile vald appi tulnud,“ rääkis Madis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles