Valgehobusemäe lumelauakooli õpilane võidutses Nõmmel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Erich Ubaleht näitab, kuidas istuli olles keset mäge lumelaud alla panna ja siis hooga mäest alla tuhiseda.
Treener Erich Ubaleht näitab, kuidas istuli olles keset mäge lumelaud alla panna ja siis hooga mäest alla tuhiseda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval toimus Nõmmel Eesti freestyle noortesarja avaetapp, kus osales ka neli õpilast Valgehobusemäe lumelauakoolist.

 

Valgehobusemäe suusa-ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik andis teada, et väga hea tulemuse tegi lumelauspordis M-10 klassis Armand Marcus Niinsalu, kes saavutas esikoha.

Treener Kristofer Kallase sõnul on Armand Marcus tubli õpilane, kes lisaks kolmele ametlikule treeningõhtule nädalas, treenib ka nädalavahetustel Valgehobusemäe lumistel nõlvadel.

Järgmine etapp toimub juba 16. veebruaril Kiviõlis. Sarja kolmas etapp toimub 17. märtsil Valgehobusemäel.

Kertsmik ütles, et keskuses on rajatud väga hea lumepark ning krossirada, mille viimistlemine veel jätkub. Saime endale uued obstaaklid, mis paigaldatakse ka lähipäevil lumeparki üles. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles