Valgehobusemäelt käis aasta jooksul läbi üle 45 000 inimese

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgehobusemäe rattamaraton tõi laupäeval starti tõelise inimmassi. Päeva jooksul tuiskas keskusest eri pikkusega radadele end proovile panema üle tuhande inimese.
Valgehobusemäe rattamaraton tõi laupäeval starti tõelise inimmassi. Päeva jooksul tuiskas keskusest eri pikkusega radadele end proovile panema üle tuhande inimese. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel  aastal külastas Järva vallas asuvat Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskust 45 709 inimest 49 riigist. Üritustega seotud inimesi oli 16 893.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik ütles, et välisriikidest oli enim külastajaid Suurbritanniast, Rumeeniast, Lätist, Venemaalt ja Soomest. "Külastajate arvule aitas kaasa keskuse kitsaskohtade likvideerimine ning suviste teenuste mitmekesistumine," lisas ta.  

Eelmisel aastal  korraldas keskus koos partneritega 15 suuremat spordiüritust. Neist suurim oli 1700 osalejaga roheliste rattaretk mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles