Annetuskeskkond võtab vastu uusi organisatsioone

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Heategevuslikke organisatsioone ühendavasse „Ma armastan aidata" annetuskeskkonda oodatakse 18. veebruariks kandideerima Eesti elu edendavaid vabaühendusi.

 

Taotluste puhul hinnatakse kandideeriva projekti tegevust ja sisu, oodatavaid tulemusi, mõju ja kommunikatsioonitegevusi. 

„Ma armastan aidata" annetuskeskkonna  asutasid 2008. aastal Heateo sihtasutus ja Swedbank. "Alates "Ma armastan aidata" annetuskeskkonna avamisest oleme teinud palju tööd, et annetamine oleks võimalikult lihtne ja läbipaistev ning annaks edasi mõtte, et iga inimene saab aidata", ütles Ave Mellik, Swedbanki koostöösuhete juht. Ave Melliku sõnul on annetuskeskkond hea platvorm MTÜdele, kes soovivad võtta kasutusele senisest laiemaid toetuse kogumise võimalusi ning sellega nii ühekordsete toetajate ringi kui ka oma kogukonda laiendada. 

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles