Järvamaa meeste korraldataval rahvarallil pääseb rajale 101 võistluspaari

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandivere rahvaralli
Pandivere rahvaralli Foto: Kerli Talkis

Hooaja esimesel rahvarallil, kus kiiruskatsete kogukilometraaž on üle poolesaja, soovib starti asuda 101 ekipaaži ehk suurim hulk hulk, mida korraldajad rajale lubavad, kirjutab rally.ee.

Rahvaralli uus hooaeg algab ka tänavu Lääne-Virumaal 23. veebruaril sõidetava Pandivere rahvaralliga. Starti lubatakse 101 autot. Korraldustoimkonna liige Andri Sirp märkis, et kui algselt oli kavas lubada rajale 89 meeskonda, siis osavõtjate suure huvi tõttu otsustati osalejate piirarvu suurendada. "Seepärast selline number, kuna pühapäeval tähistame  Eesti Vabariigi 101 aastapäeva," sõnas Sirp.

Rahvarallil on kavas 12 kiiruskatset, mille kogupikkus ulatub üle poolesaja kilomeetri. "Kuna jätkame traditsiooni väljuda ühe omavalituse piiridest, siis saame ka seekord lubada uusi, seni avastamata katseid. Järva vallas siis kolm rada, mida läbime kahel korral. Seal olevad katsed on  kõigile tundmatud selle poolest, et paljuski on rajatud teevälisele maastikule. Kord tuleb kulgeda majade, aedade vahel, siis jälle puhtalt põldudele lumevallide vahel. Väike-Maarja vallas on mõni varasem katse, aga on ka uusi täiesti sõitmata radasid," selgitass aastaid võistlust korraldanud Peep Kristal.

Rahvaralli "Pandivere talv 2019" on Eesti Autospordi Liidu karikavõistluste I etapp ja M&L liiga karikavõistluste I etapp. Loe edasi siit!

Ralli korraldab BTR Racing MTÜ. Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles