Pidulikul aastapäevaaktusel anti üle Järvamaa vapimärgid

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Window juhatuse esimees Toomas Agasild vapimärki üle võtmas
Viking Window juhatuse esimees Toomas Agasild vapimärki üle võtmas Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa omavalitsuste liit tähistab Eesti Vabariigi 101. sünnipäeva piduliku aastapäevavastuvõtuga Paide teatri- ja muusikamajas. Üritusel anti üle ka Järvamaa vapimärgid, mille pälvisid seekord Järvamaa haigla vanemarst-kirurg Mihhail Feštšin ja Viking Window juhatuse esimees Toomas Agasild.

Toomas Agasild on läbi oma ettevõtte Viking Window ilmselt üks suurimaid, kui mitte suurim spordi toetaja Järvamaal. Suurimatest panustest Järvamaa spordiellu võiks mainida Viking Window korvpallimeeskonda ja Paide Türi Rahvajooksu.

Mihhail Feštšin, kes on rahvuselt ukrainlane, on eeskujuks paljudele eestlastele ja teistest rahvustest inimestele, kes elavad Eestimaal, kuidas tegelikult peaks rahvustevaheline  integratsioon toimuma, kuidas väärtustada riiki, kus elad. Mihhail Feštšin on tõeline eestimaalane, kelle südame asjaks on olnud Paide linna ja Järvamaa areng. Paide inimesed on usaldanud Mihhaili, ta on juba 22 aastat olnud Paide linnavolikogu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles