Järvamaale loodi uus naabrivalve piirkond

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue naabrivalve piirkonna loomine Järvamaal Paide linna halduses.

Fotol: paremal Marek Väljari (MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht), Are Riistan (uue sektori vanem), Jüri Siim (Eesti Naabrivalve maakondlik arendusjuht), Priit Värk (Paide linnapea) ja Margus Toomsalu (Paide politseijaoskonna juht).
Uue naabrivalve piirkonna loomine Järvamaal Paide linna halduses. Fotol: paremal Marek Väljari (MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht), Are Riistan (uue sektori vanem), Jüri Siim (Eesti Naabrivalve maakondlik arendusjuht), Priit Värk (Paide linnapea) ja Margus Toomsalu (Paide politseijaoskonna juht). Foto: Erakogu

Teisipäeval allkirjastati Paide linnapea Priit Värgi juures raekojas neljapoolne leping vallavalitsuse, politsei, Eesti Naabrivalve ja uue Ojaküla-Otiku naabrivalve sektori poolt piirkonna loomiseks Ojaküla-Otiku piirkonda.

 

Eesti Naabrivalve maakondlik arendusjuht Jüri Siim andis teada, et liitujateks oli kuus majapidamist. See oli 13. naabrivalve piirkond praeguse Paide linna piires. Maakonnas tervikuna on loodud 34 naabrivalve sektorit 685 liikmega.

Piirkonna vanema Are Riistani sõnul on nende sooviks hoida naabritega tihedamat kontakti ja seda üheskoos panustades kuriteoõnnetusse ja ohu korral üksteist abistades. Uutele liikmetele ja kõikidele huvilistele viiakse läbi ka turvalisuseteemaline infoõhtu.

Naabrivalvega liitumisest huvitujad leiavad ka vajalikku infot MTÜ Eesti Naabrivalve kodulehelt www.naabrivalve.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles