Imaverre ehitatakse kolmekorruseline kortermaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OSKA ehituse uuringu järgi on tuleviku töökohtade täitmiseks vaja rohkem õpetada konstruktsioonide ehitajaid ning veevärgi ja hoone tehnosüsteemide lukkseppasid. Ehitajad ja ehitusplats. Pilt on illustratiivne.
OSKA ehituse uuringu järgi on tuleviku töökohtade täitmiseks vaja rohkem õpetada konstruktsioonide ehitajaid ning veevärgi ja hoone tehnosüsteemide lukkseppasid. Ehitajad ja ehitusplats. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Kui Tallinna, Tartu või Pärnu lähistele kerkib kortermajadest suisa uusasumeid, siis Järvamaal on täiesti uue kortermaja ehitus harukordne. Tööd veel niipea ei alga, kuid Järva vallavalitsus valmistab dokumente ette.

Sügisel kirjutas Järva Teataja, et mullu septembris algatatud detailplaneeringu järgi peaks kolmekorruseline 18 korteriga maja kerkima Imavere külla Viljandi mnt 11 kinnistule ehk valla teeninduspunkti kõrvale umbes 2500ruutmeetrisele alale.

Tänaseks päevaks on detailplaneering vastu võetud ja avalikule väljapanekule pandud. Uuri lisaks siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles