Paides õpetatakse puupakkudega trükkima

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan ja Piret Kreitsmanil on oma Nõgese talu hoovil heade mõtete tool, kuhu pääseb vaid redelit mööda ronides. Toolilt saab talumaadest hea ülevaate, kuid omanikud on täheldanud, et seal tulevad sageli pähe ka head mõtted.
Allan ja Piret Kreitsmanil on oma Nõgese talu hoovil heade mõtete tool, kuhu pääseb vaid redelit mööda ronides. Toolilt saab talumaadest hea ülevaate, kuid omanikud on täheldanud, et seal tulevad sageli pähe ka head mõtted. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides Ärklitoas (Pikk tänav 38) toimub 8. märtsil kl 18st kl 20ni pakutürki töötuba.

 

Korraldajad kirjutavad, et naistepäeva õhtu on igati hea aeg põnevate mustrite toomiseks oma ellu. Eriti tore on seda teha koos sõprade ja lastega. Pakutrüki töötuba juhendab Piret Kreitsman Nõgese käsitöötalust. Pidupäevale kohaselt pakutakse osalejatele kooki.

Trükkimiseks tuleks võtta kaasa puuvillast või linast kangast. Võib kaunistada ka rõivaid, näiteks T-särki. Töövahendid on kõik kohapeal olemas.

Registreerimiseks tuleks kirjutada Ärklitoa sõnumitesse.

Piret Kreitsmani loomingu, trükipakkude ja kottidega saab tutvuda lehel Ramjee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles