Vigastatud koolipoissi toetavad ka eakaaslased Lihulast

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vette kukkunud Rasmuse suurim edasiminek on ise toidu neelamine. Sellel aastal loodab Rasmus vabaneda hingamisaparaadist ja gastronoomist.
Vette kukkunud Rasmuse suurim edasiminek on ise toidu neelamine. Sellel aastal loodab Rasmus vabaneda hingamisaparaadist ja gastronoomist. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 18. aprillil on Lihula mõisas Lihula gümnaasiumi VII–XII klasside õpilaste heategevusball, mille mõte on annetada ballist kogunev tulu liikumatuks jäänud 16aastase Rasmuse raviks.

Lihula gümnaasiumi 77. lend on varemgi tegelenud heategevusega, mis ajendas noori aitama veel kedagi enne, kui nad kodukoolist lahkuvad.

Abi läheb 16aastasele Türi poisile, kellega juhtus 2018. aasta suvel traagiline õnnetus. Igati elurõõmus ja tegus Rasmus libises poistega rannas palli mängides Türi tehisjärve sillalt pea ees vette, mille sügavus oli vaid pool meetrit. Ta lõi pea ära vastu järve põhja, mille tagajärjel sai kael raskelt viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles