Naised, kontsad jalga! Türil läheb tantsimiseks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Jorits
Marta Jorits Foto: Allan Jorits​

17. märtsil toimub Türi tantsustuudio eestvedamisel Türi kultuurikeskuses Latin Heelsi töötuba. Töötuba juhendab Marta Jorits. 

Latin heels on ladina tantsudest inspireeritud stiil, kuhu on sisse põimitud sensuaalne heels dance ehk nn tants kontsadel.

Töötuba on suunatud X-XII klasside tantsuhuvilistele õpilastele ja täiskasvanutele. Eelnev tantsukogemus pole nõutud. Kontsad on soovituslikud, aga saab edukalt tantsida ka tossudes.

Töötuba toimub Türi kultuurikeskuse tantsuklassis. Kuna kohtade arv on piiratud, siis on vaja eelregistreerida: tyri.tantsustuudio@gmail.com.

Lisainfo!

MARTA JORITS

Marta Jorits juhib Dancest tantsustuudiot Helsingis ja Tallinnas ning Dancest Divas Agency’t. Marta on koolitanud end mainekates tantsustuudiotes LA-s ja Las Vegases, olnud kaks hooaeg Ibizal go-go tantsija. Samuti andnud go-go workshoppe NYC-is ja mitmes teises USA linnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles