Türi valla kõige sportlikumad tulevad Näljakülast

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talimängud.
Talimängud. Foto: Erakogu

Pühapäeval lõppesid kolmanda osavõistlusega Türi valla külade talimängud.

 

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko andis teada, et viimasel etapil oli kavas mälumäng, kaardimäng ja seiklusraja läbimine.

Mälumängu parimaks tunnistati Kabala küla, teiseks jäi Särevere ja kolmandaks Näljaküla. Kaardimängu parim oli Särevere, edestades konkurente vaid punktiga. Põikva ja Näljaküla pidid leppima teise ja kolmanda kohaga. Seiklusrajal olid Gritšenko sõnul osalejaid ees ootamas väga põnevad ülesanded, kus pandi proovile nii koostöö, juhtimine, suhtlemine, osavus kui ka kiirus. Sellel võistlusel oli parim Näljaküla, teiseks jäi Kabala ja kolmas oli Põikva, kes kaotas teisele kohale vaid nelja sajandikuga.

Üldarvestuses oli kõigil küladel võimalik osaleda 12. erineval spordialal ja kokku osales võistlustel 11 Türi valla küla (Tankaküla, Konnaküla, Kärevere, Kringliküla, Rassi, Laupa, Põikva, Näljaküla, Särevere, Käru ja Kabala). Tugevas konkurentsis tunnistati 177 punktiga parimaks Näljaküla. Neile järges 168 punktiga Särevere ja kolmandaks tuli 159 punktiga Käru.

Kõik tulemused leitavad Türi Spordiklubide Liidu koduleheküljelt. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles