Järvamaa õpilaste kodu-uurimiskonverents tuleb taas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. a võitis vanemast vanuserühmast konverentsi peapreemia Türi Ühisgümnaasiumi õpilane Martin Tampuu.
2018. a võitis vanemast vanuserühmast konverentsi peapreemia Türi Ühisgümnaasiumi õpilane Martin Tampuu. Foto: Helje Mets/Järvamaa omavalitsuste liit

Järvamaa õpilaste kodu-uurimiskonverents tuleb jälle.

Õpilastööde konkursi eesmärk on jäädvustada Järvamaa kultuuri- ja looduslugu, minevikku ja olevikku  ning väärtustada kodukoha ja kodu-uurimise järjepidevust.

Osalema on oodatud Järvamaa koolide V–XII klasside õpilased. Uurimistööd hindab SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseumi moodustatud komisjon.

Konverentsil osalemiseks palutakse saata õpilaste loov- ja uurimistööd 3. maiks digitaalselt aadressile info@jarvamaamuuseum.ee või paberkandjal SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseumisse (Lembitu 5. Paide 72702). Kui ei ole kokku lepitud teisiti, jääb paberkandjal esitatud töö korraldajatele.

Konverents on 16. mail (neljapäeval) Ajakeskuses Wittenstein (Veski 11, Paide linn).

Järvamaa on ainus maakond, kus noorte kodu-uurimiskonverentsid on haridusasutuste aktiivse osavõtu tulemusel järjepidevalt toimunud juba 42 aastat. Käesoleval õppeaastal  on tulemas juba 43. konverents.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles