Noored spetsialistid ootavad märkamist

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kogukonnafond
Järvamaa kogukonnafond Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafondil on aastaid olnud tore tava tunnustada maakonnas töötavaid noori oma ala asjatundjaid. Sellega seoses ootavad nüüd ettepanekuid, kes võiks olla tänavuse noore spetsialisti stipendiumi saajad.

Järvamaa kogukonnafondi juhatuse esimees Valev Väljaots ütles, et õigus stipendiumile kandideerida on kõigil kuni 30-aastastel kõrgkooli või kutseõppeasutuse lõpetanud spetsialistidel, kes on eelneva viie kalendriaasta jooksul asunud tööle Järvamaale ja siin ka elavad.

Selle aasta stipendiumidele oodatakse taotlusi kuni 14.märtsini.

Väljaots märkis, et kuna stipendium on eelkõige suunatud ettevõtlusvaldkonna spetsialistidele, siis ootavad taotluse esitajaid ka rohkem ettevõtete ja ettevõtjate seast. «Samas võivad taotlusi esitada ka kõikide teiste asutuste esindajad,» märkis ta.

Taotluse saab esitada kodulehe www.kogukonnafond.ee alamlehel «taotlusvormid».

Järvamaa noore spetsialisti stipendium on asutatud 2005. aastal ning selle eesmärk on toetada noorte ja haritud spetsialistide tööle ja elama asumist Järvamaale. Samuti on see tunnustuseks tublidele ja oskustega noortele ning nende eeskuju esiletõstmiseks ja ametite väärtustamiseks.

Samas ootab kogukonnafond ka annetusi stipendiumi väljaandmiseks.

Annetuse saab teha SA Järvamaa Kogukonnafond a/a EE642200221023628002, selgitusse mägusõna „noor spetsialist”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles