Valgehobusemäel peeti maratoni ja lumelauavõistlust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus

Teine Valgehobusemäe teatemaraton tõi laupäeval starti 16 võistkonda.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik andis teada, et teatemaratonil lõi kaasa kümme meeste-, kaks naiste- ja neli segavõistkonda. Võisteldi 18 km pikkusel ringil. 

Teatemaratoni võitis meeskond Suusamehed koosseisus Raido Ränkel, Kaarel Kasper Kõrge, Marko Kilp ajaga 2:20:42. Naiste parim võistkond oli Forever 25 koosseisus Triinu Tee, Helen Aart ja Liisa Noormets ajaga 3:14:40. Segavõistkondadest oli parim Sportland Team koosseisus Kaspar Kaasla, Grete Gaim ja Riina Ütt ajaga 2:59:53.

Samal päeval peetud lumelauavõistlusel „Valgehobusemäe rodeo“ võistles viies võistlusklassis 30 lumelaudurit. „Rodeot peeti juba üheksandat korda ning see on lumelauduritele oluline võistlus,“ ütles Kalju Kertsmik. „Suurim osalejate arv oli meesteklassis, kus lõi kaasa 12 lumelaudurit. Parim oli Mario Visnap, teiseks jäi Oliver Holmberg ja kolmas oli Kaspar Grigorjev.“

Foto: Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus

Osavõturohke oli Kertsmiku sõnul ka mudilaste ehk kuni kümneaastaste võistlusklass, kus parim oli Johannes Kägu, teise koha sai Armand Marcus Niinsalu ja kolmanda koha Kristjan Vellama. Naiste parim oli Jaana Junolainen, teine Anna Maria Praks, kolmas oli Käti Kase. Poiste kuni 15aastaste parim oli Janar Ervin, Uku Kustav Oiderma ja Roger Heinsoo ees. Tüdrukute kuni 15aastaste parim oli Marta-Ann Grossfeldt, teine oli seal Berit Raun. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles