Pärnu politseijaoskonda hakkab juhtima endine Paide politseijuht

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäevast, 25. märtsist asub Pärnu politseijaoskonna etteotsa Üllar Kütt, kes seni juhtis jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse tööd.

 

15. veebruarist 3. märtsini väldanud avalikule konkursile esitas sooviavalduse seitse inimest, kellest neli kutsuti vestlema komisjoniga, kuhu kuulusid Lääne personalitalituse juht Merje Kink, Lääne prefektuuri teabebüroo juht Argo Tali, Pärnu jaoskonna piirkonnapolitseinik Rauno Lensment, Kärdla politseijaoskonna juht Moonika Raudsepp, Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja Lääne prefekt Kaido Kõplas.

Üllar Kütt alustas 1994. aastal tööd liikluspolitseinikuna, ta on juhtinud Paide patrullitalitust ja Paide politseijaoskonda.
Üllar Kütt alustas 1994. aastal tööd liikluspolitseinikuna, ta on juhtinud Paide patrullitalitust ja Paide politseijaoskonda. Foto: Mailiis Ollino
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles