Järvamaa turismiettevõtjad kogunevad karjalaskepäeval Vargamäele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjandi kirjutamise võistlus
Kirjandi kirjutamise võistlus Foto: A.H. Tammsaare muuseum Vargamäel

Järvamaa turismiettevõtjate kevadine kokkusaamine on 1. aprillil A. H. Tammsaare muuseumis Vargamäel. Karjatalli on oodatud kõik, kes tunnevad huvi arutusele tulevate teemade vastu.

 

Kõne all on Järvamaa turismiettevõtete 2018. aasta külastusarvud. Võetakse kokku möödunud hooaja turismimessid ja seal mõeldud ideed. Numbrid on kokku löönud ja messil käinud Järvamaa turismiinfokeskuse infokonsultant Piret Sihver.

Nagu tavalisel, antakse võõrustajale võimalus tutvustada oma tegevusi ja plaane, nii ka seekord. Muuseumi juht Reelika Räim räägib mäluasutuse plaanidest, suveteatrist eeloleval suvel ja Vargamäe käekäigust pärast „Tõe ja õiguse" filmi valmimist.

Nagu tavaliselt, antakse võõrustajale võimalus tutvustada oma tegevusi ja plaane, nii ka seekord. Muuseumi juht Reelika Räim räägib mäluasutuse plaanidest, suveteatrist eeloleval suvel ja Vargamäe käekäigust pärast „Tõe ja õiguse" filmi valmimist.

Pärast lõunat on kutsutud turismiettevõtjatele tegema praktilist lühitöötuba Joosep Raudsepp Vurr Digitalist, kes on  sotsiaalmeedia giid. Vastuse saavad küsimused, millal eelistada Facebooki, millal Youtube'i, millal Instagrami. Seekord on suurim rõhk sätitud Instagramile ja praktilises osas tehakse läbi kõik tegevused oma konto haldamiseks. Oluline on, et osalejal on töötoas  kaasas oma nutiseade.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles