Paide tantsijad ootavad rahvahääletusel kogukonna toetust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsurühmade Keerutajad ja Südameke tantsijad.
Tantsurühmade Keerutajad ja Südameke tantsijad. Foto: Erakogu

Paide Hammerbecki põhikooli segarahvatantsurühmad Keerutajad ja Südameke pääsesid «Koolitantsu» Järva- ja Raplamaa tantsupäevalt rahva hääletuse toel edasi rahva lemmiku finalistide sekka.

Tantsurühma juhendaja Helen Trug ütles, et festivalil esitasid nad eesti ja rahvuste tantsud kategoorias Andre Laine tantsu «Armastuse rohi». «Noored olid tublid ning andsid endast vaatamata napile harjutamise ajale parima. Etteastes oli emotsiooni ja tantsulusti küllaga ning ju see jäi silma ka publikule,» lausus ta.

Pääsemaks TV3 kodulehel üles pandud üldhääletuselt edasi, vajavad rahvatantsijad rohkelt hääli. Igal teisipäeval algab uudised.ee/koolitantsu-haaletus veebilehel rahva lemmiku veebihääletus, kus saab anda hääle eelneva nädalavahetuse parimale tantsule.

Kaks ja mõnel juhul ka üks enim hääli saanud tantsu pääsevad edasi finaalis ehk TV6 otse-eetrisaatesse, mille toimumisaeg selgub hiljem. Finaalis selgub «Koolitantsu» rahva lemmik SMS-hääletuses.

Mine ja uuri hääletamisvõimaluste kohta täpsemalt siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles