Väljakutse ajas Ugala seltskonna tiiki talisuplema

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval võis Viljandis Ugala tiigi kaldal märgata kummalist vaatepilti: teatrimajast sammus äsja jääst vabanenud tiigi kaldale seltskond poolpaljaid inimesi, kes ei lasknud end õues valitsevatest miinuskraadidest heidutada ning sukeldus külma vette.

 

Nagu vahendas Ugala turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk, ei tulnud mõte end jääkülma tiigivette kasta spontaanselt, vaid sportliku väljakutse ajel.

«Sel suvel on Eesti teatrite spartakiaad juba 50. korda ja selle korraldaja on Teoteater, kes saatis kõigile osalevatele teatritele, sealhulgas Ugalale, väljakutse juba varakult,» ütles Nurk. «Väljakutses seisis, et enne 15. märtsi tuleb end proovile panna talisupluses. Kõik võistkonnad, kes filmivad üles erksusele raputava taliujumise, saavad suvistel spordipäevadel juba enne esimest ala kirja viis boonuspunkti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles