Türi inimesed avastasid naabermaakonna veekeskuse ja teevad sellega mulkidele vaid heameelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani veekeskus.
Suure-Jaani veekeskus. Foto: Elmo Riig

Mõne nädala avatud olnud Suure-Jaani veekeskus on osutunud ülipopulaarseks. Nädalavahetusel tuleb seal vahel järjekorras oodata tund aega või rohkem, kirjutab Sakala.

 

Põhja-Sakala vallavanema Tõnu Aavasalu ütles, et nii suurt huviliste hulka ette näha ei osatud. Veekeskuses käib 200–400 inimest päevas.

Väga hästi on Aavasalu sõnul käivitunud hommikune ujumine, kus osaleb 15–20 inimest. Praegu avatakse keskus teisipäeval ja neljapäeval kell 7, aga et nõudlus on suur, peetakse plaani uksed nii vara lahti teha ka ülejäänud argipäevadel. Lisaks valla rahvale on inimesi ümbruskonnast, kõige rohkem Viljandist, aga ka Türilt, Tõrvast, Põltsamaalt ja Vändrast. Aavasalu möönis, et katsetusaeg jäi veidi lühikeseks, seega tegeldakse praegugi seadmete häälestusega. Pikas plaanis on siht tekitada püsi­kliente, seega on nad rõõmsad ettevõtete üle, kes on avaldanud soovi tasuda Suure-Jaanis vee- ja saunamõnusid nautimas käivate töötajate eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles