Ettevõtlik järvalane pälvis maanaiste tunnustuse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ ETNA kuulutas Jänedal välja konkursi "Ettevõtlik naine 2018" nominendid. 2018. aasta ettevõtlik naine on Sille Erala (paremalt teine), kellele ETNA esindaja Sirje Vällmann (paremal) ulatab auhinnaprossi.
MTÜ ETNA kuulutas Jänedal välja konkursi "Ettevõtlik naine 2018" nominendid. 2018. aasta ettevõtlik naine on Sille Erala (paremalt teine), kellele ETNA esindaja Sirje Vällmann (paremal) ulatab auhinnaprossi. Foto: Katrin Uuspõld

Jänedal toimunud ettevõtlikke naiste ühenduse ETNA korraldatud maanaiste konverentsile "Tuleviku jalajäljed" kuulutati välja ettevõtlik naine 2018, kelleks sai järvalane Sille Erala.

Sille Erala on pärit Lääne-Virumaalt Sõmerult, kuid on perega kodu loonud Järvamaale Allikjärve külla. Tegus naine on rajanud raamatupidamisteenuseid osutava firma OÜ Positiivne Tulem, mis on praktikabaasiks ka Lääne-Virumaa rakenduskõrgkoolile, samuti on  ta tegev Raamatupidajate Kogus. 

Ta on paar aastat tegelenud ka naisettevõtluse teabekeskusega JÄRVA-NET. Ettevõtjana käivitas ta 2018 kohalike toodete turu Roosna-Alliku OTT, ta valiti mullu Allikjärve külavanemaks ning kutsuti Paide täiskasvanute keskkooli õpetama ettevõtlust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles