Noored lauljad valmistuvad „Lauluhälliks“

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluhäll
Lauluhäll Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Sel reedel algusega kell 10 toimub Paide raekoja saalis laste ja noorte lauluvõistlus „Lauluhäll", kus saab kuulda ja näha Paide linna parimaid noori soliste.

 

Lauluvõistluse osalejad on välja valitud kas eelvoorudes või oma kooli või lasteaia siseselt. Võistlusel osalevad 5-19aastased noored lauljad, arvestust peetakse viies vanuserühmas. Iga solist esitab ühe laulu, solistide saateks võib kasutada erinevaid instrumente ja taustalauljaid.

Noori lauljaid hindab professionaalne žürii. Tänaseks on oma nõusoleku žüriis osalemiseks andnud Paidest pärit laulja Kauro Tafitśuk, Tapa valla kultuurispetsialist ja lauluõpetaja Indrek Jurtšenko ning Kadrina Kunstidekooli juht Eve Vunk.

Loe edasi siit!

„Lauluhälli" iga vanuserühma viis parimat pääseb edasi Järvamaa laste ja noorte lauluvõistlusele „Laulukaar", mis toimub Paide muusika- ja teatrimajas mai alguses. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles