Rahvatantsijad annavad korvpallivõistluse vahel etenduse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupeo ülevaatus Järvamaal.
Tantsupeo ülevaatus Järvamaal. Foto: Anne Põder

Reedese Paide Viking Window korvpallimeeskonna kodumängu poolajal astub publiku ees üles mullune Järvamaa parim kollektiiv segarahvatantsurühm Loomisel.

Rühmas tantsib üheksa segapaari. Suurem osa neist on tulised Viking Window meeskonna fännid ja on kodumängudel alati saalis omasid toetamas.

Tantsurühma viis meestantsijat löövad aktiivselt kaasa ka Järvamaa korvpalli meistrivõistlustel ja neist omakorda kaks on ise korvpallitreenerid. Nende hulgas ka Paide Viking Window korvpallimeeskonna eestvedaja ja abitreener Janno Viilup.

Poolajal jõuavad nad esitada paremaid palu oma repertuaarist, et pealtvaatajate meeleolu üleval hoida. Ühtlasi kutsuvad tantsijad korvpallihuvilisi Viking Window meskonnale kaasa elama, sest tegemist on üliolulise kohtumisega, mis otsustab, kas meeskond jätkab mänge play-offides või mitte.

Kohtumine Paide Viking Window ja Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid meeskonna vahel algab E-Piima spordihallis kell 20.15

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles