Jalgrattamuuseumis kõneleb jalgrattaga maailmareisi teinud mees

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgrattamuuseum Väätsal
Eesti jalgrattamuuseum Väätsal Foto: Kuido Saarpuu

Laupäeval, 6. aprillil kell 15 tuleb Väätsal asuvasse Eesti Jalgrattamuuseumisse külla Raimo Laosma alias Fujimees, kes on esimene eestlasena sõitnud jalgrattaga ümber maakera.

Toimival jutuõhtul saab kuulda saab lugusid, kuidas see ümbermaailmareis toimus. Näha saab pilte teekonnast, samuti ka jalgratast, mis selle reisi läbi tegi.

Sel päeval avatakse muuseumi uksed kell 14. Enne ja pärast on võimalik tutvuda muuseumiga, peale jutuõhtut tehakse soovi korral ka giidiga ekskursiooni. Osavõtt on tasuta, kõik huvilised on oodatud!

Eesti Jalgrattamuuseum asub Järvamaal Väätsal (Pikk 9 Väätsa) 7 km kaugusel Paidest ja 11 km kaugusel Türilt. Regulaarkülastuseks (R, L, P 11-18) avatakse kõrghooajal uksed  alates mai kolmandal nädalavahetusel toimuvast muuseumiööst, muul ajal on muuseum avatud eelneval kokkuleppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles