Teater lennutab taevasse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

25. juulil esietendub Vargamäel Paide teatri suurlavastus «Eesti jumalad». Sel puhul korraldab Järva Teataja koostöös Paide teatriga auhinnamängu, kus üks õnnelik inimene võidab suve suurima elamuse – kuumaõhupalliga sõidu kahele üle Vargamäe rabalaugaste, pääsmed etendusele ja pikniku.

Sõidu õhupalliga viib läbi lennuklubi Keelutsoon. Nende 2017. aastal valminud Eesti lipuvärvides sportõhupall valmis eesmärgiga lennusporti edendada ja Eestit tutvustada. Lisaks maalilisele õhupallisõidule päikesetõusul Vargamäe soode kohal saab võitja õhtul enne teatrietendust pidada piknikut Kirna mõisa teatrikohvikus, mis etenduste päevadel end Vargamäel on üles seadnud.

Ainulaadse auhinna võitmiseks tuleb end hiljemalt 1. maiks registreerida teatri kodulehel www.paideteater.ee/eesti. Kirja panna oma nimi, enda ja kaaslase e-posti aadress ning kirjutada, millised mõtted esimesena pähe tulevad, kui keegi ütleb sõna «Eesti». Mõtetest paneb teater kokku lisamaterjali lavastuse kavale. Võitja loositakse välja 8. mail, tema nimi avaldatakse Järva Teatajas, Paide teatri kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles