Politseikontroll paljastas kaose Tallinna-Tartu maanteel: kihutajad, joobes juhid, puuduvad juhiload ja sõidukid, millega ei tohi liigelda

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maantee. Mäo liiklussõlm. Pilt on illustratiivne.
Tallinna-Tartu maantee. Mäo liiklussõlm. Pilt on illustratiivne. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Laupäeval viisid politseinikud Järvamaal läbi kontollaktsiooni „Kõik puhuvad“. Sõidukijuhte kontrolliti Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 86. kilomeetril kolme tunni jooksul, kella 10-13 vahel.

 

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak nentis, et paraku ei olnud kontrollimise tulemused rõõmustavad. „Kokku tabati selle aja jooksul kaheksa alkoholi tarvitanud juhti, üks juhtimisõiguseta juht, avastati üks sõiduk, mis ei olnud läbinud tehnonõuetele vastavuse kontrolli, tabati kaheksa kiiruseületajat, üks ilma kehtiva liikluskindlustuseta liigelnud juht ning ühel juhul oli sõiduki omanik oma sõiduki andnud üle alkoholi tarvitanud inimesele,“ loetles ta.

Aktsioonil osales 14 politseinikku ja üks abipolitseinik, kokku kontrollisid politseinikud 1947 juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles