Väinjärve külas varastati talust sadade eurode eest tehnikat

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorsaag. Pilt on illustratiivne.
Mootorsaag. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Järva vallas Väinjärve külas Pärna talus käisid vargad, kes viisid ära kopsaka rahasumma eest tehnikat. Nüüd otsib pererahvas vargaid taga ning lubab vihjete andjale ka rahalist tasu.

Pikanäpumehed võtsid Pärna talust kaasa oranži mootorsae, rohelise hekitrimmeri ja võtmekasti, millele on peale kirjutatud number 582. Aare Bobrovski ütles Järva Teatajale, et nende talust varastatud asjade väärtus on umbes 700 eurot.

Ta palus avalikus Facebooki postitustes inimestel teada anda, kui keegi on nimetatud asjade kohta midagi kuulnud. Lisaks lubatakse inimesele, kelle vihje abil vargad tabada õnnestub, 500 eurot vaevatasu.

See pole viimasel ajal esimene kord, kui Koeru kandis vargad ringi liiguvad. Märtsi lõpus sai politsei teate, et Köisi külas varastati toast mootorsaag. Ka Kapu kandis olevat vargaid liikumas nähtud.

Piirkonnapolitseinik Mati Seire kinnitas Järva Teatajale, et Koeru piirkonnas on tõesti vargad tegutsemas. Seda, kas tegemist on sarivargaga, on Seire sõnul veel vara öelda. Politsei tegeleb antud juhtumitega, kuid praegu veel kindlaid andmeid pole.

„28. märtsil Köisi külas toime pandud varguses pidas politsei samal päeval kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe," täpsustas Seire.

Ta lisas, et Väinjärve külas toimunud vargusest on politseile teada antud ja juhtunu osas alustatakse kriminaalmenetlut. Kui keegi on veel varastega kimpus, võib pöörduda otse Mati Seire poole telefonil 517 8589 või helistades 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles