Järvamaa valib taas aasta ema

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa aasta ema Külli Huopolainen
Järvamaa aasta ema Külli Huopolainen Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Naiskodukaitse Järva ringkond ja Järvamaa omavalitsuste liit kuulutavad välja Järvamaa aasta ema konkursi. Kandidaate saab esitada 14.aprillini.

 

Järvamaa aasta ema kandidaat on Järvamaal elav naine, kes on pühendunud ja väärikas ema ning eeskujuks meile kõigile. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa emasid, keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua.

Käesoleval aastal valitakse juba kümnendat korda Järvamaa aasta ema. Ettevõtmise eestvedajad loodavad, et Järvamaa inimesed on valmis märkama ning julgema esitada tunnustamiseks neid, kelle kiitmiseks ning panuse hindamiseks jääb sõnadestki puudu.

Taotlused märgusõnaga „Aasta ema“ saata 14.aprilliks elektrooniliselt e-posti aadressile tene.metsma@naiskodukaitse.ee või paberkandjal aadressil: Väike-Pärnu 6b, Türi, 72211. Taotluse võib tuua ka isiklikult Järva maleva staapi. Taotlusele märkida märgusõna: Aasta ema.

Taotlusele tuleb kirjutada aasta ema kandidaadi nimi, kontaktandmed, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus, vähemalt üks foto ning vabas vormis põhjendus, miks esitatud isik tiitlit väärib. Lisada tuleb ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed. Naiskodukaitsjatest ja ühiskonnas lugupeetud isikutest koosneval žüriil on õigus küsida esitatud kandidaadi kohta täiendavat arvamust teda tundvatelt isikutelt.

Järvamaa aasta ema 2019 kuulutatakse välja nädal enne emadepäeva. Varem on Järvamaa aasta ema tiitliga pärjatud Aile Pent, Ülle Pent, Miia Jürgen, Lii Sammler, Tiiu Schüts, Elve Kask, Silva Kärner, Külli Huopolainen ja Astrit Eilmann. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles