Ott Tänaku film tuleb Paides erilise kinoseansiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Karli Saul/SCANPIX

15. aprillil kl 19 näeb Paide muusika- ja teatrimajas filmi „Ott Tänak: The movie“. Tegemist on erilinastusega.

 

See tähendab, et kino uksed avatakse pool tundi varem. Õhtu jooksul on avatud on fotonurk ja filmivaatajaid ootavad ka muud üllatused. Enne filmi toimub intervjuu produtsent Aleksander Otsaga.

Filmist: vaatajale avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Kinolinale tuuakse ilustamata reaalsus närvesöövate võistluste telgitagustest ning näidatakse seda, mis muidu avalikkusele kättesaamatuks jääb.

Paralleelselt võidusõidu tõusude ja mõõnadega rullub lahti inimlik lugu, kuidas põikpäine Saaremaa poiss murdis end kõige kiuste maailma tippu. Tema teekond maailma üheks kiiremaks rallipiloodiks on olnud kui sõit ameerika mägedel. Oti seiklusrikka elu ja karjääri tagamaid avavad talle erinevatel aegadel lähedal olnud inimesed ja loomulikult ka Ott ise. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest.

Filmi pikkuseks on 2h 16 min.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles