Lumelabidas olgu varakult lahinguvalmis

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Espaki kaupluses pakutavate lumelabidate ja- sahkade valik võtab silme eest kirjuks. Milline neist on sobivaim, tasub küsida müüjatelt, lõpliku otsuse teeb aga iga ostja ise.
Espaki kaupluses pakutavate lumelabidate ja- sahkade valik võtab silme eest kirjuks. Milline neist on sobivaim, tasub küsida müüjatelt, lõpliku otsuse teeb aga iga ostja ise. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kuigi talv tahab veel taevasse jääda ja ilmatargad ennustavad lumesadu alles kuu lõpuks, on ehk kõigil meeles, et eelmise aasta samal ajal kõrgusid õues hanged ja möllas lumetorm ning lumelabidad olid defitsiitkaup.

Järva tarbijate ühistu aiakaupluse klienditeenindaja Terje Kerb ütles, et esimest korda tuldi lumelabidaid nõutama paari nädala eest, kui esimene lumi maha sadas. «Eelmisel aastal jäid ju paljud labidatest ilma, need said kauplustest lihtsalt otsa,» meenutas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles