Südamekuu tuleb Järvamaal sündmusterohke

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamekuu matk ümber Väinjärve
Südamekuu matk ümber Väinjärve Foto: Erakogu

Südamekuu eesmärgiks on tutvustada elanikkonnale südame- ja veresoonkonna haiguste riskifaktoreid, nende vältimist ja nendega toimetuleku võimalusi, samuti mõjutada inimeste suhtumist oma südame tervisesse. Südamehaiguste ennetusele tähelepanu pööramine on oluline abivahend aitamaks ära hoida haigestumisi ja välditavaid surmajuhtumeid.

Üleskutsele korraldada aprillikuu jooksul oma kodukandis südame-veresoonkonna haiguste ennetamise propageerimiseks tegevusi, milles kutsutakse elanikke osalema erinevates kohtades toimuvates töötubades, loengutes, liikumis- ja teistel terviseüritustel, reageeriti aktiivselt.

Erinevatele siht- ja vanusegruppidele, lapsed, eakad, täiskasvanud; kollektiivid, pered, lapsevanemad ja spetsialistid on kavandatud 44  maakonnaülest  tasuta sündmust, kuhu on oodatud osalejaid kõikjalt maakonnast ning neid korraldatakse erinevates kohtades Järvamaal.

Südamekuu ettevõtmiste nimekiri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles