Lumememmede kokkutulek vallutas Roosna-Alliku kooli

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku põhikooli esimese klassi lapsed Mathias Heinla ja Hanna Liisi Valdas näitavad kooli kaunistavaid lumememmesid. Hanna Liisi ootab lund väga, kõige rohkem meeldib talle lumesõda mängida ja teha lumeinglit: ta heidab lumme pikali ja liigutab käsi nii, et tekiks tiibade kuju. Kelgutada tahaks ta ka, aga lund pole ju.
Roosna-Alliku põhikooli esimese klassi lapsed Mathias Heinla ja Hanna Liisi Valdas näitavad kooli kaunistavaid lumememmesid. Hanna Liisi ootab lund väga, kõige rohkem meeldib talle lumesõda mängida ja teha lumeinglit: ta heidab lumme pikali ja liigutab käsi nii, et tekiks tiibade kuju. Kelgutada tahaks ta ka, aga lund pole ju. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Miks pole õues ühtegi lumememme? Kui teie meelest on põhjus vaid selles, et igal pool haljendab rohi ja pole isegi mitte üht näpuotsatäit lund, olete valel teel.


Umbes nädal tagasi kogunesid lumememmed lihtsalt Roosna-Alliku põhikooli kokkutulekut pidama.
Nende meisterdamiseks polegi alati lund tarvis. 46 Roosna-Alliku põhikooli kunsti- ja käsitöökonkursil «Lumememmede kokkutulek» osalenud õpilast (koolist on üldse 78 last) on valmistanud savist, lõngast, kõrvitsatest, paberist, riidest ja muudest materjalidest üle 60 memme, kellest väiksemad on kümnesentimeetrised ja suuremad veidi üle meetri. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles