Tervisepäev keskendub loodusvitamiinidele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Vesingi.
Maire Vesingi. Foto: Olustvere teenindus- ja maamajanduskool

Juba sel pühapäeval ootab Järvamaa diabeetikute selts huvilisi Järvamaa keskraamatukogusse tervisepäevale, kuhu tuleb tervislikust toitumisest ja selle põhitõdedest rääkima toitumisterapeut Maire Vesingi.

Tervisepäeva korraldaja Eevi Sikstus andis teada, et loengu teema on «Rõõmsalt kevadesse» ja nõuannete eesmärk on panna inimesed märkama enda ümber loodust ja selles peituvaid toiduvalikuid. «Vesingi tutvustab kuulajaile, kuidas ammutada vitamiine ja mineraalaineid just kevadisest loodusest, ning õpetab neid ära kasutama maitsvate smuutide valmistamisel,» lausus ta.

Sikstus lisas, et toitumisterapeut tuletab meelde ka tavapäraseid toitumispõhimõtteid ja selgitab nende järgimise vajalikkust. Kel on teema vastu laiem huvi, see saab kohapeal osta Maire Vesingi toitumisraamatuid.

Tervisepäev algab kell 11 ja kestab umbes kaks ja pool tundi. Oma tulekust palub Sikstus teada anda telefonil 5557 6915 või aadressil evi.sikstus@mail.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles