Vanglateenistujad pidasid Tallinna-Tartu maanteel kinni veoauto

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoautod. Pilt on illustratiivne ja pildil olevad masinad ei ole sündmusega seotud.
Veoautod. Pilt on illustratiivne ja pildil olevad masinad ei ole sündmusega seotud. Foto: / PM/SCANPIX BALTICS

Eelmisel nädalal Järvamaal mööda Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed liikunud Tartu vangla ametiauto märkas teel liikumas kahtlase sõidustiiliga veoautot Scania, mis vingerdas ja kaldus vahepeal vastassuunavööndisse. 

Ametnikud pidasid seepeale auto kinni. Paraku selgus tõsiasi, et autot juhtinud 48-aastane mees oli kriminaalses joobes, ta toimetati politseijaoskonda ja peeti kahtlustatavana kinni.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu meenutas, et see oli viimasel ajal juba teine kord, kui Järvamaal alkoholijoobes veoautojuhi tabati. "On absoluutselt lubamatu, et rooli istutakse ebakaines olekus," rõhutas ta. "Eriti kurb on aga see, kui tabame joobes peaga roolist inimese, kelle töö ongi autojuhtimine ja kes veedab suurema osa oma päevast maanteedel liigeldes, pannes sellega igal sekundil ohtu kõigi teiste liiklejate ja enda elu.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles