Taikses köetakse volbriöö kuumaks diskorütmides

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiohääl Lauri Hermann.
Raadiohääl Lauri Hermann. Foto: Pilt videost

Taikse seltsimaja korraldab volbriööl ehk 30. aprillil Eesti disko, kus plaate keerutavad tuntud kodumaised diskorid ning osalejaid ootavad ees üllatused.

Taikse seltsimaja juhatuse liige Kristina Gudinas andis teada, et nii nagu neil Taikses ikka kombeks, teevad nad asju väikse kiiksuga. «Nii mõtlesime teha ka volbripeo sellise, mis pikaks ajaks meelde jääb,» rääkis ta.

Gudinas ütles, et Türi valla külade peol mullu pidu teinud Elmari raadio diskor Lauri Hermann kohtas väga head vastuvõttu ning pidu kujunes ülimalt menukaks. «Nüüd kutsumegi ta Taiksesse koos DJ Andrewga uuesti Eesti diskot tegema,» sõnas ta.

Gudinas märkis, et peole otsest vanusepiirangut pole pandud. «Aga eks tulla võivad kõik, kes kenasti käituvad,» kutsus ta. Lisaväärtuse ütles ta peol olevat seiga, et Taikses on võimalus ka süüdata lõke.

Peol mängitakse erinevat muusikat ja soovilood on kindlasti oodatud. Kas läbi õhtu just eestikeelsed laulud kõlavad, ei tea Gudinas lubada, sest tegelikult laualavad Eesti artistid ka inglise keeles ning ka see liigitub Eesti muusikaks.

Igal juhul lubasid diskorid pidulistele vahvaid auhindu kaasa võtta. Kõik, kes julgevad volbriööle kohaselt teistest erineda või ägedat kostüümi kanda teenivad selle eest auhindu.

Oma sööki ja jooki pole tarvis kaasa võtta, sest kohapeal on avatud ka kohvik.

Pidu läheb käima kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles