Bridžimängijad teevad tegusid üle Eesti

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridž on ülikooli inimeste seas ikka populaarne olnud ja aitab akadeemilises pansionaadis õhtuid veeta.
Bridž on ülikooli inimeste seas ikka populaarne olnud ja aitab akadeemilises pansionaadis õhtuid veeta. Foto: eBay

Lõppesid Järvamaa bridžimeistrivõistlused paaridele. Bridžimängija Endel Küttis ütles, et mängiti kümme vooru, millest arvesse läks kaheksa parema tulemus. Keskmiselt osales voorus 12 paari.

Esimeseks tulid Tiit Kalda Koerust ja Urmas Virves Järva-Jaanist, teiseks jäid Rein Kaarjas ja Endel Küttis Türilt ning kolmandaks Tõnu Kärssin ja Aivo Luuk Paidest.

Järvamaa bridžiseltsil on aasta algus olnud Küttise hinnangul teguderohke. Paide võistkond (Urmas Virves, Tiit Kalda, Tõnu Kärssin ja Aivo Luuk) sai tugevakoosseisulistel Lääne-Virumaa võistkondlikel meistrivõistlustel teise koha, aga Türi võistkond (Urmas Virves, Tiit Kalda, Endel Küttis ja Rein Kaarjas) võitis Jõgevamaa võistkondlikud meistrivõistlused.

Eesti seenioride meistrivõistlustel sai Rein Haavala teise koha. Jõgevamaal Pajusis olnud Eesti spordiveteranide meistrivõistlustel paaridele olid Urmas Virves-Tiit Kalda teised.

Järvamaa võistkondlikud meistrivõistlused jätkuvad. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles