Noort vabatahtlikku rabas tiitel jalust

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa noore vabatahtliku tunnustuse pälvinud Aravete kooli õpilane Keli Tubin juhtis eile aula ees tordivõistlust «Maitsev meloodia». Keegi teda millekski ei sunni, ta haarab ise võimalustest kinni, et saada jälle ühe kogemuse jagu rikkamaks.
Järvamaa noore vabatahtliku tunnustuse pälvinud Aravete kooli õpilane Keli Tubin juhtis eile aula ees tordivõistlust «Maitsev meloodia». Keegi teda millekski ei sunni, ta haarab ise võimalustest kinni, et saada jälle ühe kogemuse jagu rikkamaks. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile selgusid Türi kultuurimajas Järvamaa noorsootöö aasta tähed. Suurim konkurss oli noore vabatahtliku kategoorias, kus tunnustuse pälvis Aravete kooli õpilane Keli Tubin.

Järvamaa noorsootöö preemiate konkursile «Aasta tähed» esitati kuues kategoorias 17 kandidaati.
Kesk-Eesti noorsootöö keskuse spetsialist ja konkursi korraldaja Kati Ott lausus, et kõige keerulisem oli hindajatel selgitada aasta noort vabatahtlikku, sest esitatud oli seitse väga tubli ja hakkajat inimest. «Pidime komisjonile lausa lisaliikmeid võtma, et see selgeks saada,» sõnas ta.

Aravete keskkooli XI õpilase Keli Tubina kasuks kallutas kaalukausi asjaolu, et tal oli selles valdkonnas ohtralt tegusid ette näidata. 

NOORSOOTÖÖ AASTA TÄHED

Aasta noor vabatahtlik – Aravete keskkooli XI klassi õpilane Keli Tubin.
Noorte vabatahtlikku tegevusse panustaja – Albu põhikooli õpetaja Tiia Mänd.
Noorte algatus Paide linna jaanitulel olnud üritus – Paide parimad parvetajad ja kiikingul kiikujad (Mariin Klemm, Tõnn Luts, Taavi Rebane ja Triin Kalmus).
Noortesõbralik tegu – kavand «Kaitse end ja aita teist» (eestvedajad Kairet Kõljalg ja Malle Hermanson).
Noortesõbralikem ettevõte – AS Kuma.
Noortesõbralikem omavalitsus – Järva-Jaani vald.

Allikas: Kesk-Eesti noorsootöö keskus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles