Suurkaupleja alustas heategevusmaratoni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene laar toetusraha eest soetatud spordivarustust läks PAIde lasteaia mudilastele. Pildil tutvustab lastele toodud suusakomplekte Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld (vasakul).
Esimene laar toetusraha eest soetatud spordivarustust läks PAIde lasteaia mudilastele. Pildil tutvustab lastele toodud suusakomplekte Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld (vasakul). Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuhil Piret Reinfeldil on käes kibekiire aeg, ta peab jõudma lasteasutustele laiali jagada Järva tarbijate ühistu kogutud toetusraha eest soetatud esimese laari spordivarustust.

Neljapäeva hommikul said PAIde lasteaia lapsed suure elevuse ja tänuluuletuste lugemise saatel kätte 11 paari pisikesi suuski ning Paide ühisgümnaasium kehalise kasvatuse õpetaja Andres Siilaku valvsa pilgu all viis komplekti suusavarustust juba suurematele.
Tulevikku tasub
panustada

Kui lapsed muretsesid, et kõigile suuski ei jätku, siis õpetajad lohutasid neid, et sõita saavad ikka kõik. Reinfeld lõpetas külaskäigu mudilaste juurde lubadusega kohtuda juba varsti uuesti, sest äratoomist ootavad pallid, koonused, hüppenöörid, saalihokivarustus.
Sügisel oma sajandat tegevusaastat tähistanud Järva tarbijate ühistu kogus ligi 30 koostööpartneri abil Paide lasteaedadele, koolidele, avatud noortekeskusele ning spordi- ja tervisekeskuse hallatavatele rajatistele spordivahendite tarvis 6688 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles