Ussisool sõitis maastur kraavi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Reede õhtul sadama hakanud lumi muutis nähtavuse praktiliselt kogu Eestis halvaks, ka sõiduteed olid libedad. Tallinna-Tartu maanteel juhtus õhtuse tipp-tunni ajal mitmeid liiklusõnnetusi, kus auto üle kontrolli kaotanud juhid sõitsid teelt välja kraavi.

Üks õnnetustest juhtus Tallinna-Tartu mnt 69. kilomeetril Matsimäe bussipeatuse lähistel. Tegemist on kurikuulsa Ussisoo teelõiguga.

Kanal2 reporter Kaspar Pokk ütles, et Tartu poole liikunud MItsubishi maasturi juht, 23-aastane Marek kaotas möödasõidul auto üle kontrolli. Juhi sõnul pendeldas auto mitu korda ühest tee-äärest teise, kui siis lõpuks teepeal pirueti tegi ja üle vastassuunavööndi kraavi paiskus. Lisaks juhile oli autos ka kolm naist, keegi vigastada ei saanud.

Sündmuskohale telliti treilerauto, mis avariilise maasturi tagasi teele tõmbas. Kuna autoga ei olnud võimalik enam edasi sõita, viidi see
omaniku soovil Põltsamaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles