Avatud talude registreerumine pikeneb 8. maini

Merit Männi
Copy
Talupidajad, kes soovivad rahvale oma talu tegemisi tutvustada, saavad avatud talude päeval osalemiseks veel registreeruda.
Talupidajad, kes soovivad rahvale oma talu tegemisi tutvustada, saavad avatud talude päeval osalemiseks veel registreeruda. Foto: Dmitri Kotjuh

Maaeluministeerium pikendab viiendale üle-eestilisele avatud talude päeva talude registreerimist 8. maini, et kõik soovijad end kirja jõuaksid panna. Tänase seisuga on registreerunud üle 200 talu ning viimastel päevadel on registreerumine väga aktiivseks muutunud.

Järvamaalt on oma osalemisvalmidusest teada andnud üheksa talu ja ettevõtet: Hindreku talu ja peomaja, Wile Farm, Takkasaare talu, Kitse talu, RenTer Aed, Jaanalinnufarm, Meriti Linnukasvatus, Jäägri villa ning Mäeotsa hobitalu.

„Osalesime maaeluministeeriumiga Maamessil ja seal tulid paljud talude esindajad avatud talude päeva kohta uurima ning avaldasid lootust, et me pikendame tähtaega. Tõepoolest, see on meil igal aastal traditsiooniks saanud ja tundub, et talunikud lausa arvestavad sellega. Seega pikendamegi talude registreerumist 8. maini,“ selgitas Kertu Kärk, avatud talude päeva projektijuht maaeluministeeriumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles