Võrkpallurid korrastavad järveäärseid väljakuid

Anne Põder
Copy

Täna korraldab Paide võrkpalliklubi tehisjärve äärsetel rannaväljakutel talgupäeva, et ilusate ilmade jätkudes saaks rannahooajaga algust teha.

Paide võrkpalliklubi juhatuse esimees Piret Reinfeld ütles, et suurematest töödest võtavad nad ette rannamaja terrassi ehitusteööde lõpetamise ning terrassile katuse peale ehitamise. «Terrassi tarvis saime materjali Plastrexist ning katusematerjal peaks ka kohal olema,» märkis ta.

Noored ja lapsed saavad kaasa aidata väljakute ümbruse riisumise ja pinkide värvimisega. «Päeva lõpuks tahame töödega jõuda nii kaugele, et võrgud saaks üles panna ja jooned maha mõõta,» lausus Reinfeld.

Reinfeld ütles, et sel aastal sai ta esmakordselt suvise rannavollesarja korralduseks toetust ka Paide linnalt. «Kuna rannamaja on järve-äärsete võistluste läbiviimisel ülimalt vajalik, kasutamegi osa toetust selle korda tegemiseks,» märkis ta.

Reinfeld lisas, et kindlasti teevad talgulised korda ka väljakute kõrvale jääva jõe kalda. «Mine tea, äkki on mõni kobras seal puid langetanud või muud pahandust teinud,» sõnas ta. «Igal juhul anname endast parima, et võrkpalliala saaks suvehooajaks korda ning kõigil oleks seal ilus ja mugav sporti teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles