Vabaerakondlased pidasid Simisalus kärajaid

Merit Männi
Copy
Vabaerakond arutles valimisprogrammi üle.
Vabaerakond arutles valimisprogrammi üle. Foto: Indrek Sarapuu

Vabaerakonna aktiiv pidas laupäeval ja pühapäeval Simisalu loodusmajas kärajaid, kus arutati erakonna edasimineku ja arenguga seotud küsimusi, seal hulgas juhtimisstruktuuri kaasavamaks ja paindlikumaks muutmist ning vastavaid põhikirjamuudatusi.

"Kärajate eesmärk oli tuua kokku erakonna liikmed andmaks igaühele võimalus öelda välja oma arvamus ja nägemus Vabaerakonna võimalikest arengusuundadest. Arutelu tulemused vormistatakse ettepanekuteks juhatusele ja esinduskogule, kust need lähevad juba otsustena üldkogule  vastuvõtmiseks," ütles ürituse eestvedaja, Vabaerakonna esinduskogu juht Märt Läänemets ja lisas, et kuigi ajatelg ei ole olnud Vabaerakonna jaoks soodne, ollakse endiselt uuendusmeelsed ja optimistlikud tuleviku suhtes.

“Vabaerakonda on vaja, kuna mitmed meie programmilised seisukohad ei ole või on ebapiisavalt esindatud teiste erakondade programmides ja uue valitsuse koalitsioonileppes, näiteks regionaalpoliitika. Eesti riik on liigselt keskendunud teenuste osutamisele ja peab muutuma kodanikukesksemaks. Et erakond saaks oma ideid ellu viia, peame tegema ka sisemisi muudatusi,” selgitas Läänemets.

Et erakond saaks oma ideid ellu viia, peame tegema ka sisemisi muudatusi

Vabaerakonna üldkoosolek toimub 9. juunil Rapla kultuurikeskuses, kus üheks oluliseks teemaks on põhikirja muudatused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles