VIP viievõistlus paneb proovile kutsekooli tuntumad vilistlased

Copy
Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juht Tanel Bulitko.
Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juht Tanel Bulitko. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Järvamaa kutsehariduskeskus korraldab laupäeval, 18. mail Türi lillelaadal traditsiooniks saanud VIP viievõistluse, kus kümme järvalastele vähem või rohkem tuntud inimest panevad end erinevatel põllumajandusega seotud aladel proovile.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaots täpsustas, et kümnel VIP kategooriasse kuuluval osalejal tuleb võistelda viiel alal. Need on vigursõit raideriga, lüpsimasina hooldus, kasti valmistamine, raskuste hindamine ja seemnete tundmine.

Seekord otsustas kutsekool valida võistlejateks inimesed, kelle elu on kutsekooliga mingil hetkel seotud olnud. «Kuna on tulemas kooli kokkutulek, siis otsustasime seekord kutsuda vilistlasi,» selgitas Väljaots. «Osad neist töötavad ka meie enda koolis.»

Võistlustulle astuvad Türi valla arendusjuht Üllar Vahtramäe, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu tegevjuht Tanel-Taavi Bulitko, Tori abivallavanem Signe Rõngas, Paide politseijaoskonna noorsoopolitseinik Malle Hermanson, ettevõtja Andres Paas ja Sassi talu jaanalinnufarmi omanik Innar Rohtsalu.

Lisaks hakkavad Järvamaa kutsehariduskeskuse töötajatest mõõtu võtma direktor Rein Oselin, õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi, ehitusvaldkonna juhtõpetaja Ivar Kohjus ja vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi praktikajuhendaja Veiko Vahesalu.

Võistlus toimub 18. mail kell 11.30-13.00 lillelaada lava ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles