Vibukooli noored võitsid Euroopas medaleid

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal oli Sloveenias Catežis Euroopa GP avaetapp. Türi vibukool oli esindatud nelja noorlaskuriga.

Türi vibukooli treener Maarika Jäätma andis teada, et Lisell Jäätma ja Hanna Liina Lippand võistlesid plokkvibu naisjuunioride klassis, Robin Jäätma plokkvibu meesjuunioride ja Meeri-Marita Paas plokkvibu kadettide neidude seas.

Kvalifikatsiooni alguses oli ilm vihmane, külm ja tuuline. Hoolimata sellest suutsid Türi noored Jäätma hinnangul näidata korralikku laskmist ja edenesid päev-päevalt finaalide poole.

Meeri-Marita Paas võitis pronksmedali. Tema vastane oli itaallanna, duell lõppes seisul 143:137. Lisell Jäätma võitis samuti pronksi. Liselli vastane oli tšehhitar, kelle ta alistas tulemusega 137:134. Robin Jäätma võitis hõbeda. Tema vastane oli esimese asetusega šveitslane.

Segavõistkondade laskmises võitsid õde-venda Lisell ja Robin Jäätma pronksmedali.

Maarika Jäätma sõnas, et kui kaks välisvõistlust järjest ei ole neil ilmaga vedanud, siis seekord teatasid korraldajad, et see oli 40 aasta jooksul kõige külmem kevadnädal. „Ilmselt ilm aitas meie edule veidikene kaasa,“ lausus ta. „Nüüd oleme tagasi kodus ja olen oma õpilaste tulemustega väga rahul, oli raske nädal, kuid tulime oludega päris hästi toime.“ (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles