Kolmas rabarberifestival tegi lisaks kookidele ja moosile kummarduse ka rabarberiveinile ja -õllele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kuido Saarpuu
Copy

Täna toimub Roosna-Alliku mõisahoovis kolmas rabarberifestival. Soovijatele pakuti nii rabarberikooke, -mahla ja -moosi kui ka näiteks rabarberiveini, õlut, vajadusel sai osta rabarberi kehakoorijatki. 

Roosna-Alliku mõisa tegevjuht ja üks festivali korraldaja Anni Alev kinnitas kl 10 alguse saanud festivali avatunni näitel, et külastajaid on jagunud. 

Festivali äärealal pakuti müügiks taimi ja käsitööd, keskele jäid raberberiga seotud söögid ja joogid. 

Märksõnad

Tagasi üles