Kettagolfimängijad kogunesid Aravetele

Kuido Saarpuu
Copy
Mida vilunumaks discgolf’´i-harrastaja muutub, seda enam täieneb tema spordivarustus.
Mida vilunumaks discgolf’´i-harrastaja muutub, seda enam täieneb tema spordivarustus. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeva õhtul oli  Järvamaa kettagolfi seeriavõistluse teine etapp Aravetel. 

Kohale oli tulnud 47 sportlast. Kui esimesel etapil ei visanud keegi ühe viskega korvi, siis teisel etapil otsustasid mehed näidata, et see on täiesti võimalik, ja seda suutis teha lausa kolm meest. Ühe viskega viskas esimesel rajal korvi Sven Aarma, kolmandal rajal Indrek Lumiste ja kuueteistkümnendal rajal Raido Kangur. Kõiki mehi ootab viimasel etapil eriauhind.

Eliitklassis võitis kindlalt Raido Kangur, kes lõpetas võistluse tulemusega –8. Teise kohaga pidi leppima Ranno Lepasepp, kelle tulemuseks jäi –6 ning kolmas oli Reemo Hein tulemusega –3. Edasijõudnute klassis võitis Jan Seire tulemusega 0, teine oli Sven Aarma tulemusega +1 ja kolmas Silver Täht tulemusega +2. Harrastajate klassis võitis Raido Verkmann, lõpetades võistluse tulemusega +2, teine oli Tiit Kangro tulemusega +4 ja kolmas Jürgen Toomla tulemusega +5. CTP-auhinnad võitsid endale Kaisa Leesment ja Jan Seire. Kõik tulemused on leitavad siit!

Pärast teist etappi eliitklassis juhib Raido Kangur 184 punktiga, teine on Jüri Karus 175  ja kolmas Janel Palm 164 punktiga. Edasijõudnute klassis juhib Jan Seire 184 punktiga, teine on Ivar Kald 176  ja kolmas Sven Aarma 164 punktiga. Harrastajatest on teinud parima tulemuse Raido Verkmann, kellel on kogutud 190 punkti, teine on Kaisa Leesment 177  ja kolmas Roman Zarovski 170 punktiga. Üldarvestuse punktid leiate siit!

Järgmine seeriavõistluse etapp on juba 26. juunil Paides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles