Grilljuustud teevad piimamaailmas ilma

Taluperenaine Kaisa Tähe kõneleb, et kogu piimatoodangu töötlevad nad ise. Praegu on lüpsil 46 lammast ja 18 kitse.

FOTO: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Juuni algul peeti Järvamaal Imaveres Eesti Piimandusmuuseumis Piimapäeva Grillfesti. Ettevõtmist väisas paar tuhat inimest ja mitmel letil nähti grillimist. Liha kõrval üha rohkem ka juustu kasutades.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Piimapäeva perenaine, Eesti Piimandusmuuseumi juht Anneli Siimussaar selgitab, et kui muuseum tähistab juulis 18. sünnipäeva, siis nende aasta tähtsündmus Piimapäev oli tänavu neljateistkümnes. Piimapäeva peeti muuseumi tagahoovis, mullu ehitatud katusealuse all ja ümber.

Rahvapõllumees ja kitsekari

Tagasi üles