Õhtune äikesetorm külvas segadust Tallinna-Tartu maantee lähedal kohvikus ja tanklas

Kuido Saarpuu
Copy

Eilse päeva kolmas äikes laine tõi neljapäeva õhtutundidel Kesk-Eesti taevasse kurjakuulutavad piksenooled. Kui teede ääres võis näha looduse vaatemängu nautivaid inimesi, siis päästjatele ja ka elektrikutele andis torm lisatööd.

Kella 22 paiku käisid näiteks Paide päästjad otsimas Mäo kandist tõusvat suitsusammast, mida lõpuks ei leitudki. Kui mehed kell 22.40 komandosse tagasi jõudsid, said nad juba uue kutse, kus öeldi, et Tallinna-Tartu maantee ääres lõi äike sisse Kükita grilli söögikohta. Kuigi esialgu anti meestele kolmas väljasoiduaste, sündmuskohale sõitsid ka kaks kiirabibrigaadi ja politseinikud, selgus siiski, et otse kohvikusse äike sisse ei löönud. Tabamuse sai lähedal olev elektripost. Aga siiski olid ka Kükita grilli hoones juhtmed sulanud ning äikese kahju oli piisavalt suur, et esialgu jäid söögikoha uksed klientidele suletuks.

Umbes kella 23.30 paiku kustusid aga Mäos tänavavalgustuse tuled ja pimedaks jäi ka Circle K tankla. Teenindajatel olid küll taskulambid, aga tankimist ja teisi teenuseid osutada ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles