Tänavakorvpallisari alustas

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Pühapäeval toimus esimene etapp tänavakorvpallisarjas „Paide Suvi 2019“. Osales viis meeste võistkonda 20 mängijaga ja 30 noort korvpallihuvilist, kes mängisid omavahel.

Mehed mängisid omavahel alagrupis ühe korra läbi ja seejärel play-off süsteemis omavahel. Põnevaid ja pingelisi mänge oli korraldajate sõnul palju ning alagrupis said võistkonnad Väätsa, Matud ja Lai 44 kõik kolm võitu ja ühe kaotuse.

Foto: Erakogu

Parema korvidevahega võitis alagrupi Väätsa. Matud ja Lai 44 mängisid omavahel põneva poolfinaali, kus lisaajal oli võidukas Lai 44 seisuga 12:10. Teises poolfinaalis alistas Väätsa tiim De_Azteci 13:5. Finaalis oli Lai 44 parem Väätsast 11:9. Kolmanda koha mängus alistasid Matud De_Azteci 12:5. Viienda koha sai võistkond 50+.

Meeskondade tulemused

I koht Lai 44 (Sander Viilup, Tommy Tristan Jakobson, Raul Ruugla, Gregori Sild)

II koht Väätsa (Agnes Kaasik, Karel Lieberg, Jorma Uusmaa, Ott Koobas)

III koht Matud (Martin Kivimäe, Martin Rikk, Jaagup Lööper)

Poiste U14 vanuses oli kolm võistkonda, kes mängisid omavahel kaks korda läbi. Esikoha sai võistkond Hart (Herman Haamer, Aari Annus, Raidon Sagor, Tauri Metsis). Ülejäänud tüdrukud ja poisid - Vändra KK Karud tüdrukud U12, Paide KK7 tüdrukud U14 ja U12 ja Paide KK7 poisid U11 ja U10 - mängisid omavahel ja kõik mängud suutsid võita Vändra tüdrukud.

Järgmine tänavakorvpallisarja etapp on reedel 28. juunil, kui kell 16 mängivad noored ja kell 18 täiskasvanud. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles