Vaata, kuidas Ehe Ruum Paide keskväljakule tekib

Emily Bollverk
Copy

Seoses järgmisel nädalal avatava Eheda Ruumiga muutub Paide keskväljaku liikluskorraldus, millega linnast läbi sõitjad arvestama peavad. Muudetud liiklusskeem jääb kehtima 23. augustini.

Täna algas uue mööbli installatsioon ning Ehe Ruum hakkab iga päevaga aina enam ilmet võtma. Eelmine, euroalustest ehitatud mööbel on ajalugu ja ilmavalgust näevad mugavamad terrassilaudadest valminud lesilad, katusega istumiskohad lavaesisel ja kaht tüüpi kohvikumööbel.

Uus mööbel, mille kujundasid disainerid Elo Kiivet ja Kalle Komissarov, on loodud tarbija mugavust silmas pidades ja on oluliselt tugevam – see peaks vastu pidama järgmised kolm aastat. «Kui enne jooksis vihmaste ilmadega vihmavesi toolide alt läbi, siis seda probleemi enam ei ole,» ütles tootmisjuht Kaspar Tammist.

Seoses mööbli transpordiga peab kesklinnas liikudes olema eriti tähelepanelik. Raekoja eest on liiklemine suletud, kiriku ees toimub kahesuunaline liiklus. Kuna Tallinna tänav on ka remondis, palume võimalusel linna väljasõidul vältida keskväljakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles